Gjovalin Shani & Qan bardhoka n'hije te bojlise.

Gjovalin Shani & Qan bardhoka n'hije te bojlise.

Kenge folklorike

Gjovalin Shani & Moj e mira shkon per uje.

Gjovalin Shani & Moj e mira shkon per uje.

Kenge folklorike

Gjovalin Shani 70 T'vdekun

Gjovalin Shani 70 T'vdekun

GJOVALIN SHANI TE RINIA 2014 nga Preke Dakaj

GJOVALIN SHANI TE RINIA 2014 nga Preke Dakaj

GJOVALIN-SHANI-PREJ NI SHPATI TI LSHOVA SYTE

GJOVALIN-SHANI-PREJ NI SHPATI TI LSHOVA SYTE

by : s.zhivani

Kendon Gjovalin Shani & Jemi tre vellezer.

Kendon Gjovalin Shani & Jemi tre vellezer.

Kenge folklorike

Ka ardh dita me nrru Fene Gjovalin dhe Gjin Shani

Ka ardh dita me nrru Fene   Gjovalin dhe Gjin Shani

Gofile Papleka - "Pse m'largohesh si ylberi"

Gofile Papleka - "Pse m'largohesh si ylberi"

PSE M'LARGOHESH SI YLBERI - KENDON GOFILE PAPLEKA

GJOVALIN SHANI-NALU I HER TI BURR I DHEUT

GJOVALIN SHANI-NALU I HER TI BURR I DHEUT

by : s.zhivani

GJOVALIN SHANI-Moj e mira ne ato livalle

GJOVALIN SHANI-Moj e mira ne ato livalle

by : s.zhivani

Top Videos -  loading... Change country
Load 10 more videos
 
 
Sorry, You can't play this video
00:00/00:00
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
CLOSE
CLOSE
CLOSE